Nieuw in Izegem: De Hazelaar

Energieneutraal wonen vanaf € 280.250 (excl. kosten).
Ontdek de parkwoningen
Woonpark De Hazelaar is een nieuwbouwproject in de Bosmolens in Izegem met energieneutrale parkwoningen.
Bosmolens is een rustige buurt met residentieel karakter. Je vindt er een perfecte combinatie van ontspanning, groen en rust met winkels, scholen, cultuur en openbaar vervoer binnen handbereik.

Een groene parkomgeving

De gestapelde woningen kregen de toepasselijke naam parkwoningen. In een parkomgeving bouwen we 2 grote villa’s met telkens enkele private woningen met eigen tuin of terras. We garanderen rust door het woonpark autoluw te houden. Auto’s hebben enkel toegang via de Meidoornstraat en blijven aan de noordzijde van de site. Zo blijft de rest van het woonpark volledig autoluw en rustig.

Lagere energiefactuur dankzij energieneutraal wonen

Het E-peil van je toekomstige huis zal lager zijn dan E-20. Hierdoor is niet alleen je energierekening pakken lager, maar je geniet ook 5 jaar lang van vrijstelling op je onroerende voorheffing.

Je woning wordt zowel gewarmd als gekoeld door hernieuwbare energiebronnen. Zo krijgt je nieuwe thuis sowieso een lucht-lucht warmtepomp en heb je geen aardgas nodig. De combinatie met de zonnepanelen op het platte dak en de thuisbatterij, maken dat je elektriciteitsfactuur aanzienlijk lager zal zijn.

Suburbaan woonpark

Demo+ Architecten aan het woord.
De resterende open ruimte in Vlaanderen staat sterk onder druk, dus daarom moeten we slim zijn en zuinig omgaan met de beschikbare bouwgronden.

Vanuit die visie ontwierpen we een compacte woontypologie aan de rand van Izegem onder de vorm van ‘gestapelde woningen’, die we de toepasselijke naam parkwoningen geven.

Op het gelijkvloers vind je telkens parkwoningen met 2 of 3 slaapkamers en een eigen inpandige carport, een terras en een tuin mét een tuinberging.
Op de verdieping ontwierpen we parkwoningen met 2 of 3 slaapkamers en een zéér ruim, zuidelijk georiënteerd terras tevens mét een buitenberging

Interesse in Frezenberg?

Er zijn nog enkele topwoningen beschikbaar. Wij bezorgen je graag een brochure en wat meer informatie.
Neem contact via het formulier of contacteer Mieke rechtstreeks:

Mieke Borret
0488 24 37 65
mieke@driemo.be